Ντέρμπι «φωτιά» με τις υψηλότερες αποδόσεις στην ChampionsBet.gr: Mίλαν - Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι!

Ντέρμπι «φωτιά» με τις υψηλότερες αποδόσεις στην ChampionsBet.gr: Mίλαν - Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδαρικό με ντέρμπι κορυφής στην Serie A με ματσάρα για τους φίλους του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η Mίλαν υποδέχεται την Γιουβέντους την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 21:45. Ο αγώνας θα προβληθεί στη NovaSports και προσφέρεται για στοιχηματισμό στην βραβευμένη εταιρεία για το 2020 με τις καλύτερες αποδόσεις (best football award by Betarades) – ο λόγος φυσικά για την ChampionsBet.gr. Παράλληλα για τους λάτρεις του Αγγλικού ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί άλλο ένα κορυφαίο ματς: η Μάντσεστερ Γ. υποδέχεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι στις 21:45 (NovaSports) και η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο!

Πιο αναλυτικά…

Mίλαν Vs Γιουβέντους (6/1/2021, 21:45)

  • Η Μίλαν έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στα 17 τελευταία παιχνίδια της στην Serie A.
  • Οι Κοκκινόμαυροι έχουν λάβει μέρος σε 27 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα.
  • Η Γιουβέντους έχει φέρει ισοπαλία σε τέσσερα από τα επτά εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος αυτής της περιόδου.

Το μεγαλοπρεπές Μιλάνο εξακολουθεί να εντυπωσιάζει

Η Μίλαν κέρδισε τη Γιουβέντους με σκορ 4-2 τον Ιούλιο και έκτοτε δεν κοίταξε πίσω. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί από την επανεκκίνηση και έρχονται σε αυτή τη σύγκρουση ως οι αήττητοι πρωταθλητές στην Ιταλία.

Το Μιλάνο δεν έχει χάσει σε κανένα από τα 27 τελευταία παιχνίδια της Serie A και έχει κάνει μια εξαιρετική αρχή με σκορ αυτήν την σεζόν. Έχει σημειώσει 2+ γκολ σε καθένα από τα 17 τελευταία παιχνίδια της στην Serie A, συμπεριλαμβανομένων όλων των μέχρι τώρα αγώνων πρωταθλήματος.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει καμία ομάδα στην πρώτη δεκάδα αυτή τη σεζόν και τελείωσε το 2020 με ήττα 3-0 από τη Φιορεντίνα. Δεδομένης της άψογης φόρμας των Κοκκινόμαυρων, φαίνεται πως θα σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές σε αυτήν την σύγκρουση, ακριβώς όπως έκαναν και στους 10 από τους 11 εντός έδρας αγώνες αυτής της περιόδου.

Το Μιλάνο έχει ισοπαλία 2-2 στο σπίτι ήδη δύο φορές και κάθε μία από τις τέσσερις ισοπαλίες της Serie A έχει τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Με τις «ζέβρες» να έχουν φέρει ισοπαλία σε τέσσερα από τα επτά παιχνίδια της Serie A αυτής της περιόδου, υποστηρίζουμε ισοπαλία 2-2 ως τελική πρόβλεψη του αγώνα.

Μάντσεστερ Γ. – Μάντσεστερ Σίτι (6/1/2021, 21:45)

  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει μόνο ένα από τα 21 τελευταία του παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία της ταξίδια στο Old Trafford.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη χάσει τέσσερις φορές στο Old Trafford αυτή τη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Μαν Σίτι είχε παραχωρήσει ένα ή λιγότερα γκολ σε 12 από τα 13 εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος.

Οι ημιτελικοί «καημοί» της Γιουνάιτεντ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να αψηφά τους επικριτές του αυτή τη σεζόν, αν και το θάρρος του Νορβηγού δοκιμάζεται την Τετάρτη το απόγευμα, όταν η Γιουνάιτεντ έρχεται αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Σίτι στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας στο Old Trafford.

Η Σίτι κατατρόπωσε τους γείτονές της σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού στην τελευταία περίοδο – μία από τις τρεις ημιτελικές ήττες που υπέστη η Γιουνάιτεντ κατά τη διάρκεια μιας σειράς παραλίγο νικών μέσα στο 2019/20.

Αυτή τη βδομάδα η Γιουνάιτεντ θέλει να αποτινάξει από πάνω της την ρετσινιά των «σχεδόν αντρών», εξασφαλίζοντας τον πρώτο τελικό του κυπέλλου υπό την ηγεσία Σόλσκιερ, αν και η ανατροπή μιας ομάδας σαν την Σίτι δεν θα είναι εύκολη.

Οι βελτιωμένες επιδόσεις της Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει «προθέρμανση» για το Old Trafford με μια εξαιρετική εμφάνιση επιθετικού ποδοσφαίρου εναντίον της Τσέλσι στο Stamford Bridge το βράδυ της Κυριακής.

Οι κατηγορίες κατά του Γκουαρδιόλα έριξαν φως στον κατάλογο των απόντων λόγω κορωνοϊού για να προχωρήσουν σε ένα προβάδισμα τριών γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο και οι σημερινοί πρωταθλητές του Κυπέλλου Αγγλίας υποχώρησαν τελικά με το θριαμβευτικό σκορ 3-1 επί της Τσέλσι.

Η Σίτι του Γκουαρδιόλα έχει χάσει μόλις μία φορά σε 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παίζεις με τους πρωταθλητές και απολαμβάνεις πλήθος στοιχηματικών επιλογών στην ChampionsBet.gr, καθώς επίσης και επιλεγμένους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα* στην αγορά του τελικού αποτελέσματος έως την έναρξη του αγώνα καθημερινά, με την δυνατότητα όχι απλά cash out** αλλά από εδώ και στο εξής και αυτόματο cash out**, άμεσες πληρωμές (24/7) με το καλύτερο support team που είναι στη διαθεσή σας από τις 9 το πρωί έως στις 1 το βράδυ. Σίγουρα είσαι ικανός να παίξεις με τους πρωταθλητές και να τους κερδίσεις! ChampionsBet.gr μία 100% Ελληνική εταιρία που φιλοδοξεί μέσα από την ταχεία ανάπτυξή της να πρωταγωνιστήσει, παίζοντας φυσικά νόμιμα και υπεύθυνα.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας 2109215776. *H προσφορά 0% Γκανιότα ισχύει για τον νικητή του αγώνα πριν την έναρξη του αγώνα. **Υπό όρους και προϋποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X