Ερασιτεχνική ΑΕΛ κατά Κούγια: «Η Λάρισα δεν είναι μαγαζάκι κανενός παράγοντα, να την ξεφτιλίσει με απόσυρση»

Κούγιας: «Ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού νομίζουν ότι η μπάλα είναι βόμβα»
Photo Credits: INTIME

Η ερασιτεχνική ΑΕΛ κάνει επίθεση στην ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ερασιτεχνική ΑΕΛ κάνει επίθεση στην ΠΑΕ, με αφορμή την απειλή της τελευταίας για απόσυρση από την Super League 1, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων.

Με ανακοίνωση της η ερασιτεχνική ΑΕΛ τα βάζει με την ΠΑΕ των «Βυσσινί» επειδή απείλησε να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Super League 1, επειδή έχει παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ δεν είναι μαγαζάκι κανενός περιπλανώμενου ή ντόπιου παράγοντα που απειλεί να την ξεφτιλίσει αποσύροντάς την από το πρωτάθλημα.
Έχει ιστορία, κόσμο, νεκρούς και τρόπαια. Με την αποστροφή της σημερινής ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ ομολόγησε διοικητική ανεπάρκεια.
Αν λοιπόν οι κύριοι της ΠΑΕ αδυνατούν να σηκώσουν το βάρος της και να την ενισχύσουν ώστε να σωθεί, αντί να προσπαθούν να την κατεβάσουν στα μέτρα τους, παραμονή κρισιμότατου αγώνα μάλιστα, ας πωλήσουν τις μετοχές σε κάποιον ικανότερο, το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση πριν είναι πολύ αργά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X