Πόσταραν πλάνο δολοφονίας του Λεμπρόν και μετά είπαν πως είναι… χιούμορ

Πόσταραν πλάνο δολοφονίας του Λεμπρόν και μετά είπαν πως είναι… χιούμορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ όταν ένας λογαριασμός στο Instagram πόσταρε με λεπτομέρειες ένα σχέδιο δολοφονίας του Λεμπρόν Τζέιμς. Γρήγορα η ανάρτηση αφαιρέθηκε δευτερόλεπτα μετά, ωστόσο ήδη είχε κυκλοφορήσει στα social media.

«Την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, θα πάω στον αγώνα των Νετς με τους Λέικερς. Θα περάσω από τον έλεγχο το όπλο που βλέπετε στη φωτογραφία και θα πυροβολήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς στο κεφάλι στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Σε προειδοποίησα, Λεμπρόν», ανέφερε το απειλητικό μήνυμα.

Ο άγνωστος ιδιοκτήτης του λογαριασμού λίγη ώρα αργότερα απολογήθηκε για την πράξη του κάνοντας λόγο για αποτυχημένη απόπειρα να κάνει χιούμορ.

«Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια για την απειλή κατά της ζωής του Λεμπρόν Τζέιμς ως αστείο. Κατανοώ ότι αυτά δεν είναι αστεία και μπορεί να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη. Μπορείτε να με μισήσετε όσο θέλετε, αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να ξανασκεφτώ προτού δημοσιεύσω κάτι τέτοιο, θα το έκανα», τόνισε.Πόσταραν πλάνο δολοφονίας του Λεμπρόν και μετά είπαν πως είναι… χιούμορ Πόσταραν πλάνο δολοφονίας του Λεμπρόν και μετά είπαν πως είναι… χιούμορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X