Η ΑΕΚ ψάχνει ξανά νέα αρχή κόντρα στον Παναιτωλικό... (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ψάχνει ξανά νέα αρχή η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό... (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πρέπει επιτέλους να... ξυπνήσει και να κερδίσει όπως πρέπει τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται να… ξυπνήσει, να σοβαρευτεί και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Σήμερα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports2) η Ενωση υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος μετά την ήττα και -κυρίως- την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πρέπει να δείξει αντίδραση τόσο σε αποτέλεσμα, όσο και σε εικόνα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε χθες το σύνθημα λέγοντας πως «δεν αρκεί να λέμε ότι έχουμε καλούς παίκτες, αλλά και να παίζουν καλά». Εκτός αυτών, ακόμα μια «γκέλα» θα φέρει την Ενωση σε πολύ δύσκολη κατάσταση ακόμα και για την δεύτερη θέση.

Τα περιθώρια είναι ήδη πολύ στενά και μόνο οι νίκες θα αλλάξουν το κάκιστο κλίμα, πριν χειροτερέψει η κατάσταση.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Κάμποσες απουσίες έχει να διαχειριστεί και σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός αποστολής είναι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς (τιμωρημένος), ο Νταμιάν Σιμάνσκι (κορωνοϊός), ο Παουλίνιο (κορωνοϊός και εκτός πλάνων) και οι Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Νασίμ Χνιντ για λόγους τακτικής.

Ετσι, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός θα διαλέξει ανάμεσα στον Τσιντώτα και τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον -μοναδικό διαθέσιμο δεξιό μπακ- Μπακάκη στο ένα άκρο της άμυνας, έναν εκ των Ινσούα ή Μιτάι στο άλλο και τους Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι στο δίδυμο των στόπερ με αουτσάιντερ τον Σβάρνα. Στα χαφ έχουν προβάδισμα οι Γαλανόπουλος και Σάκχοφ, έναντι του Σιμόες, με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Οσο για την επίθεση, οι Τάνκοβιτς, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ ή Ολιβέιρα θα τοποθετηθούν στην αιχμή του δόρατος για να βρουν γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το σημερινό ματς: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Με απουσίες ο Παναιτωλικός

Χωρίς τους Ντίας, Ματσόλα και Μεντόσα θα παραταχθεί στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Ενωση ο Παναιτωλικός. Ο Τραϊανός Δέλλας καλείται να βρει λύσεις στην προβληματική εικόνα της ομάδας του το τελευταίο διάστημα.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Ο Μανούχος στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός

Ο Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας) ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ για την 15η αγωνιστική της Super League. Στο VAR ο διεθνής Σκουλάς. Συγκεκριμένα: Μανούχος (Πετρόπουλος, Καμπερίδης, 4ος Μαλούτας, VAR: Σκουλάς, Τριανταφύλλου).

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X