Μάχη στο Μάντσεστερ με φόντο τον τελικό του Λιγκ Καπ

Μάχη στο Μάντσεστερ με φόντο τον τελικό του Λιγκ Καπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μάντσεστερ… χωρίζεται στα δύο ξανά, με Γιουνάιτεντ και Σίτι να αναμετρώνται απόψε στις 21:45 στο «Ολντ Τράφορντ» στον δεύτερο ημιτελικό για το Carabao Cup με το νικητή να διεκδικεί τον τίτλο απέναντι στην Τότεναμ.

Ο αγώνας θα είναι μονός με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί, καθώς η EFL αποφάσισε για πρώτη φορά να μη γίνουν διπλά ματς προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος λόγω κορωνοϊού.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν να διεκδικήσουν το εν λόγω τρόπαιο από το 2017, όταν είχαν επικρατήσει με 3-2 της Σαουθάμπτον, με τους «πολίτες» από την άλλη να έχουν έκτοτε 3/3 κατακτήσεις εις βάρος των Άρσεναλ, Τσέλσι και Άστον Βίλα.

O Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καβάνι, αλλά επανέρχεται ο Λίντελοφ, ενώ στον αντίποδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχει διαθέσιμους τους Τόρες, Έντερσον και Γκαρσία, με τους Γουόκερ και Ζεσούς πιθανώς να επιστρέφουν.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου στο «Γουέμπλεϊ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X