Τότεναμ: Ετσι πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ (VIDEO)

Τότεναμ: Ετσι πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τότεναμ προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, μετά την νίκη της με 2-0 επί της Μπρέντφορντ και περιμένει τον νικητή από το ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς και να διώξει το άγχος του φαβορί, όταν ο Σισοκό στο 12ο λεπτό έκανε το 1-0. Η Μπρέντφορντ όμως δεν τα παράτησε, το αντίθετο μάλιστα μιας και πήρε την κατοχή της μπάλας προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Και το πέτυχε στο 62ο λεπτό όταν μετά από ένα κόρνερ και συνεχόμενες κεφαλιές ο Τόνι από κοντά έκανε το 1-1. Αλλά το VAR έδειξε πως ο σκόρερ ήταν ελάχιστα οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Μπρέντφορντ, ο Σον… χτύπησε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70ο κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά δίνοντας την πρόκριση στην Τότεναμ.

Η Μπρέντφορντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τζος Ντασίλβα, για ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Χόιμπιεργκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού του ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Σίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X