Στον... αέρα το ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους λόγω κορωνοϊού

Στον... αέρα το ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους λόγω κορωνοϊού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σημερινό (6/1) ντέρμπι ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων στην Ιταλία και όχι μόνο, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος τελικά να μην γίνει εξαιτίας του κορωνοίού.

Μετά τον Άλεξ Σάντρο και ο Χουάν Κουαδράδο βρέθηκε θετικός, με την Γιουβέντους να παραμένει στο Τορίνο και στο ξενοδοχείο της σε μορφή «φούσκας». Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και θα φανεί αν τελικά θα γίνει το ντέρμπι με την Μίλαν, μιας και οι παίκτες της «Μεγάλης Κυρίας» θα υποβληθούν σε νέα τεστ. Εφόσον όλα πάνε καλά και πρόκειται απλά για τις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις και όχι για διασπορά του κορωνοϊού στην Γιουβέντους, τότε ο Αντρέα Πίρλο και οι ποδοσφαιριστές τους θα αναχωρήσουν για το Μιλάνο.

Αν βέβαια τα κρούσματα αυξηθούν και ξεπεράσουν τα 5-6, τότε θα πρόκειται για διασπορά και με βάση το ιατρικό πρωτόκολλο, η Λίγκα θα αναβάλλει το παιχνίδι.

Έτσι τα αποτελέσματα των τεστ που θα γίνουν το πρωί της Τετάρτης θα κρίνουν και την τύχη του βραδινού αγώνα ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X