ΛεΜπρόν και Μπαπέ αντάλλαξαν φωτογραφίες προφίλ στο Instagram: Ερχεται συνεργασία - βόμβα! (ΦΩΤΟ)

ΛεΜπρόν και Μπαπέ αντάλλαξαν φωτογραφίες προφίλ στο Instagram: Ερχεται συνεργασία - βόμβα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Μπαπέ αντάλλαξαν φωτογραφίες προφίλ στους λογαριασμούς τους στο Instagram, προαναγγέλλοντας συνεργασία σε εμπορικό επίπεδο, αν και ο σούπερ σταρ των Λέικερς είναι μέτοχος της Λίβερπουλ, η οποία «γλυκοικοιτάζει» τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσοι έσπευσαν να «δουν» μεταγραφή – βόμβα του Κιλιάν Μπαπέ στη Λίβερπουλ, πιθανότατα θα πρέπει να… προσγειωθούν, προς το παρόν τουλάχιστον. Ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αντάλλαξε φωτογραφία προφίλ στο Instagram με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, βάζοντας φωτιά στα social media και όχι μόνο.

Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Λος Άντζελες Λέικερς, είναι μέτοχος της Λίβερπουλ, η οποία ως γνωστόν «γλυκοκοιτάζει» τον Μπαπέ. Αυτή η… ανταλλαγή, όμως, οφείλεται πιθανότατα σε εμπορική συνεργασία, υπό την αιγίδα της αθλητικής εταιρείας που ντύνει και τους δύο αστέρες (Nike).ΛεΜπρόν και Μπαπέ αντάλλαξαν φωτογραφίες προφίλ στο Instagram: Ερχεται συνεργασία - βόμβα! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X