Πίρλο: «Δεν φοβόμαστε την Μίλαν, δεν ψάχνουμε άλλοθι»

Πίρλο: «Δεν φοβόμαστε την Μίλαν, δεν ψάχνουμε άλλοθι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, μίλησε πριν το εκτός έδρας ματς με την Μίλαν ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του δεν ψάχνει για άλλοθι για τις απουσίες εξαιτίας του Covid-19.

«Το πρωί κάναμε τεστ και περιμένουμε. Τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε αν υπάρχουν νέα κρούσματα» είπε αρχικά ο Maestro, ο οποίος ενώ ήξερε ότι δύσκολα θα έχει διαθέσιμο τον Αλβαρο Μοράτα, είδε τις δύο τελευταίες μέρες τους μπακ, Αλεξ Σάντρο και Χουάν Κουαδράδο, να βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό. «Οπως και να’ χει, θα έχουμε σίγουρα 11 παίκτες, δεν έχουμε φόβο, δεν ψάχνουμε για άλλοθι».

Ο άνθρωπος που έπαιξε πάνω από 400 ματς με τη φανέλα της Μίλαν και κατέκτησε μαζί της δύο Champions League, ρωτήθηκε για τον αν είναι δυνατή η ανατροπή στο πρωτάθλημα και αν το αποτέλεσμα του ματς στο San Siro κρίνει κάτι. «Δουλεύουμε γι’ αυτό, ξεκινήσαμε με νίκη και τη σωστή νοοτροπία το 2021. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θα δούμε τη βαθμολογία ξανά σε δύο μήνες. Το ματς δεν είναι καθοριστικό, είναι σίγουρα σημαντικό. Πάντα ένα Μίλαν – Γιουβέντους είναι συναρπαστικό, ήταν έτσι και όταν ήμουν παίκτης. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό, όμως όχι καθοριστικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X