Η ΑΕΚ «έκλεισε» τον Τόμισλαβ Νούιτς στο χάντμπολ! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ «έκλεισε» τον Τόμισλαβ Νούιτς στο χάντμπολ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Όταν οι άλλοι ...διαλύονται η ΑΕΚ ενισχύεται και πήρε τον Τόμισλαβ Νούιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι έτοιμη να ανακοινώσει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που ήρθε σε συμφωνία με τον Τόμισλαβ Νούιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr 32χρονος αριστερός εξτρέμ με διπλή υπηκοότητα από τη Βοσνία και την Κροατία πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Δημητρούλια. Απομένουν ωστόσο τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του καθώς αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις  και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει παραστάσεις και εμπειρία από δυνατά πρωταθλήματα ενώ έχει αγωνιστεί πολλές φορές με την εθνική Βοσνίας. Ο Νούιτς γεννημένος το 1988 αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμη λύση για τον προπονητή της ΑΕΚ καθώς θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Κρίστιαν Ουγκάλντε.

Τελευταία ομάδα του Νούιτς ήταν η κροατική, Ντουμπρόβνικ, στην οποία μεταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2020. Έχει επίσης αγωνιστεί στην Μπεσίκτας (Τουρκία, 2017-2020) με την οποία αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, στην Νέξε (Κροατία, 2013-2017), στην Σίσκια (Κροατία, 2009-2013) και στην Ιζβίντατς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη, 2006-2009).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X