ΑΕΚ: Μέσα ο Μπακάκης για Παναιτωλικό -Εκτός Χνιντ και Βασιλαντωνόπουλος

ΑΕΚ: Μέσα ο Μπακάκης για Παναιτωλικό -Εκτός Χνιντ και Βασιλαντωνόπουλος
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπήκε ο Μιχάλης Μπακάκης στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ καλείται να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου αύριο στις 17:15.

Από τον αυριανό αγώνα απουσιάζει ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίσιτσιτς, όπως και ο Παουλίνιο που βρίσκεται ακόμα στην Πορτογαλία και ο Νταμιάν Σιμάνσκι που είναι ακόμα θετικός στον κορωνοϊό. Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής ο Νασίμ Χνιντ και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ενώ επέστρεψε ο Γεβγέν Σάκχοφ.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.15) αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίστιτσιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X