Σκρίνιαρ: « Ευχαριστημένος που έμεινα στην Ιντερ»

Σκρίνιαρ: « Ευχαριστημένος που έμεινα στην Ιντερ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, έχοντας μέχρι στιγμής έντεκα εμφανίσεις και ένα γκολ στη Serie A με τη φανέλα της Ιντερ.

Ο Σλοβένος αμυντικός είναι από τους «πυλώνες» της άμυνας των «νερατζούρι», έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα στην εξαιρετική φετινή πορεία της Ιντερ στη «μάχη» που δίνει για τον τίτλο.

Με δηλώσεις του σε ιταλικό Μέσο, ο Σκρίνιαρ αναφέρθηκε στις φήμες που υπήρχαν το περασμένο καλοκαίρι για το έντονο ενδιαφέρον της Τότεναμ προς το πρόσωπό του.

«Είναι δύσκολο να πω αν ήμουν ευχαριστημένος με τις φήμες για την Τότεναμ, γιατί ήθελα να μείνω εδώ. Δεν έπαιξα πολύ πέρσι κάτι το οποίο δεν μου άρεσε, αλλά ήμουν χαρούμενος για την ομάδα και την πορεία της», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος στόπερ, τονίζοντας στη συνέχεια πως: «Τώρα επέστρεψα σε καλό επίπεδο και έχω αυξημένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με πέρσι, οπότε είμαι ευχαριστημένος».

Επιπλέον, ο Σκρίνιαρ κλήθηκε να σχολιάσει και τη μάχη του τίτλου στη Serie A, λέγοντας πως η Ιντερ πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της: «Κάθε ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, το ίδιο πιστεύουμε και εμείς. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, αφού κάθε αγώνας μπορεί να είναι καθοριστικός για εμάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X