Ο Φιντέλ Κάστρο χάρισε στον Μαραντόνα ένα σπίτι στην Αβάνα

Ο Φιντέλ Κάστρο χάρισε στον Μαραντόνα ένα σπίτι στην Αβάνα
Photo Credits: INTIME

Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Μαραντόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μοίρα θέλησε να φύγουν από την ζωή την ίδια ημέρα (25 Νοεμβρίου), με διαφορά τεσσάρων ετών. Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και Φιντέλ Κάστρο υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι, όπως επιβεβαιώνει το σπίτι στην Αβάνα που χάρισε ο Κουβανός ηγέτης στον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Μαουρίσιο Ντ’ Αλεσάντρο, ένας από τους γιους του Φιντέλ τηλεφώνησε στον δικηγόρο και φίλο του Ντιεγκίτο, Ματίας Μόρλα, για «να του θυμίσει ότι ο Φιντέλ του είχε χαρίσει ένα σπίτι».

Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Μαραντόνα στο κέντρο υγείας «La Pradera» (σημαίνει «Το Λειβάδι»), στην διάρκεια της απεξάρτησης του από τα ναρκωτικά, την οποία έκανε στην Κούβα.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, μάλιστα, υπάρχουν πολλά αντικείμενα και αναμνηστικά του Μαραντόνα τα οποία, σύμφωνα με τον Ντ’ Αλεσάντρο, αρκούν από μόνα τους για την δημιουργία ενός μουσείου στη μνήμη του Ντιέγκο.

«Υπάρχουν φωτογραφίες, γράμματα, γράμματα από παγκόσμιους ηγέτες, βαμμένοι τοίχοι όπως τους έβαφε ο Μαραντόνα» εξήγησε ο δικηγόρος, σύμφωνα με τον οποίο ο Ντιεγκίτο σηκώνονταν το πρωί και έβαφε τοίχους με μηνύματα όπως «Φιντέλ, σε αγαπώ».

Κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να υπολογίσει ακριβώς το ύψος της κληρονομιάς του Μαραντόνα, η οποία φέρεται να είναι περί τα 75 εκατομμύρια ευρώ. Όσο για τους κληρονόμους; Ο Ντιέγκο έχει έξι αναγνωρισμένα παιδιά (Ντάλμα, Τζιανίνα, Ντιέγκο τζούνιορ, Χάνα και Ντιέγκο Φερνάντο), αλλά πληροφορίες θέλουν να έχει άλλα έξι μη αναγνωρισμένα, δύο στην Αργεντινή και τέσσερα στην Κούβα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X