Βασιλακόπουλος: Με Μπάνε Πρέλεβιτς στις εκλογές της ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: Με Μπάνε Πρέλεβιτς στις εκλογές της ΕΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι εδώ και καιρό γνωστή η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα, αλλά και αυτή του Βαγγέλη Λιόλιου για τις εκλογές της ΕΟΚ. Η κούρσα όμως δεν θα μείνει για… δύο, καθώς οι εξελίξεις φέρνουν προ των πυλών και τρίτο υποψήφιο σχήμα, που θα περιλαμβάνει τον Μπάνε Πρέλεβιτς!

Ο Μπάνε είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και η ατζέντα είχε αρκετά ζητήματα. Δεν ειπώθηκε κάτι για το ζήτημα της προεδρίας, αλλά είναι δεδομένο πως ο Πρέλεβιτς θα έχει κομβικό ρόλο στο σχήμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς και που θα αποτελεί επίσης την κατάληξη των διεργασιών του τελευταίου διαστήματος.

Οι επαφές για την επόμενη μέρα της ΕΟΚ συνεχίζονται, με δεδομένο ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορεί βάσει νόμου να έχει θεσμικό ρόλο στην διοίκηση. Σε κάθε περίπτωση, πλέον μπορούμε να μιλάμε για τρίτο πόλο στις επερχόμενες εκλογές, με ένα πρόσωπο που έχει γράψει την δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X