AEK: Κοιτά για έμπειρο βασικό δεξί μπακ -Ματιές σε Ιταλία και Γαλλία

AEK: Κοιτά για έμπειρο βασικό δεξί μπακ -Ματιές σε Ιταλία και Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Δεξί μπακ έμπειρο και με παραστάσεις ψάχνει η ΑΕΚ άμεσα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση δεξιού μπακ κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι πρότινος ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης ήταν το φαβορί. Ομως σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ενωση ψάχνει για βασικό δεξί μπακ από το εξωτερικό και κρατά σταντ μπάι ακόμη και για μπακ απ λύση του βασικού τον 28χρονου Ελληνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν έναν παίκτη έτοιμο που θα μπει αμέσως στην 11αδα και θα κάνει την διαφορά. Στην ΑΕΚ δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός νεαρού και εξελίξιμου παίκτη, αλλά για την απόκτηση ενός έμπειρου με παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα που θα έρθει και θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Συγκεκριμένα η Ενωση αναζητάει έναν παίκτη από τα τοπ πρωταθλήματα, δηλαδή σε ένα από τα top-5 της Ευρώπης και κυρίως από Ιταλία και Γαλλία, ενώ ψάχνεται και για παίκτες που έχουν παίξει σε πρωταθλήματα της κεντρικής Ευρώπης που έχουν παράδοση σε τέτοιους παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X