Ολυμπιακός: Θέλει Πινάκα και Ουές (VIDEO)

Ολυμπιακός: Θέλει Πινάκα και Ουές (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύο παίκτες εξετάζει ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Πινάκα και του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές.

Ο πρώτος είναι 19 ετών και ήδη έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα της ΑΕΛ, με την οποία φέτος έχει 6 γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο νεαρός φορ έχει καταφέρει να σκοράρει σε βάρος του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΣ Γιάννινα (δύο φορές) και του Βόλου.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρακολουθούν την πορεία του Πινακά, ο οποίος φημολογείται ότι απασχολεί και ομάδες από το εξωτερικό, ενώ οι «βυσσινί» τον κοστολογούν στα 3 εκατ. ευρώ!

Ο Ουές, από τη μεριά του, είναι ένας παίκτης που είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, και είναι γνωστό πως είναι ένας παίκτης που εξετάζεται για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση για την απόκτησή του και φέτος έχει παίξει σε 13 ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Η όποια κουβέντα για μεταγραφή γίνεται με φόντο την θερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να μπορέσει να έχει περισσότερα ματς στα πόδια του και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι επαφές για την απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X