Ο Βράνιες κάθεται στο συμβόλαιο του

Βράνιες: Τον «βλέπουν» βασικό στην Αντερλεχτ οι Βέλγοι
Photo Credits: INTIME

Ο Βόσνιος πρώην άσος της ΑΕΚ το έχει πάρει απόφαση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βράνιες έριξε την ευθύνη στην διοίκηση της ΑΕΚ για τη μη (νέα) επιστροφή του. Ως γνωστόν το έκανε παραμονή Πρωτοχρονιάς μέσω ίνσταγκραμ.

Και τώρα; Τι θα κάνει ο Βόσνιος; Στο Βέλγιο το έχουν δεδομένο: Θα καθίσει στο συμβόλαιό του. Εχει άλλους 18 μήνες στις Βρυξέλλες.

Δεν πέφτει ούτε ευρώ κάτω από τα 900.000 ευρώ καθαρά που παίρνει από την Αντερλεχτ. Οι «μωβ» θέλουν να τον ξεφορτωθούν, αλλά δεν υπάρχει ομάδα που να του καλύπτει το υψηλό για την εποχή και την αγωνιστική του κατάσταση συμβόλαιο.

Οι Βέλγοι λένε ότι θα πρέπει να κόψει ο ίδιος μέρος των απολαβών του για να φύγει και να βρει ομάδα που να παίζει.

Ο Βράνιες όμως για την ώρα δεν ασχολείται. Παραμένει εκτός αποστολών και περιμένει. Το ίδιο και η Αντερλεχτ. Το τέλος Γενάρη δεν είναι κοντά.

Τότε είναι η τελευταία ελπίδα της Αντερλεχτ είτε να βρεθεί ομάδα σε ανάγκη για στόπερ είτε ο ίδιος να πιεσθεί και να πάρει ένα μέρος του συμβολαίου του και να φύγει για να πάει κάπου και να παίζει.

Οι Βέλγοι λένε πως έχει πρόταση από Τουρκία, η οποία όμως δεν τον ικανοποιεί.

Ο Βόσνιος πρώην διεθνής από τον περασμένο Οκτώβρη είναι σε αγωνιστική απραξία αφού βγήκε εκτός πλάνων του Κομπανί στην Αντερλεχτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X