Γιουβέντους: Συναγερμός ενόψει Μίλαν, θετικός στον κορωνοϊό ο Άλεξ Σάντρο

Γιουβέντους: Συναγερμός ενόψει Μίλαν, θετικός στον κορωνοϊό ο Άλεξ Σάντρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άλεξ Σάντρο, ο οποίος αγωνίστηκε 83 λεπτά στο κυριακάτικο (03/01) ματς με την Ουντινέζε, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες της Γιουβέντους να υποβληθούν σε νέο κύκλο τεστ για τον ιό Covid-19.

Συναγερμός στην Γιουβέντους, λίγες ώρες πριν από το κρισιμότατο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Μίλαν στο Μιλάνο (Τετάρτη 06/01, 21:45), όπου οι Μπιανκονέρι παίζουν τα… ρέστα τους για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά τον τραυματισμό του Άλβαρο Μοράτα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε ότι ο Άλεξ Σάντρο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει ελαφριά συμπτώματα και τέθηκε ήδη σε καραντίνα, αλλά την Κυριακή (03/01) έπαιξε 83 λεπτά κόντρα στην Ουντινέζε.

Για τον λόγο αυτό, οι παίκτες υποβλήθηκαν σε νέο κύκλο τεστ, με τον Αντρέα Πίρλο να ελπίζει ότι δεν θα προκύψουν και άλλες απώλειες, ενόψει της καθοριστικής κόντρας με τους προπορευόμενους Ροσονέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X