ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK Talk με γραμμές και Καζαντζόγλου-Τσατάλη (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK Talk με γραμμές και Καζαντζόγλου-Τσατάλη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV ήταν ξανά παρών.

Από τις 22:00 μέχρι τα μεσάνυκτα ο διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου και ο αρθρογράφος Τάσος Τσατάλης, σας κράτησαν συντροφιά με τη συζήτηση να πηγαίνει σε όλη την επικαιρότητα της ΑΕΚ και στα όσα έγιναν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

ΟΛΗ η εκπομπή AEK talk του ENWSI TV

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X