Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε λέει «όχι» στην πρόταση ανανέωσης!

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε λέει «όχι» στην πρόταση ανανέωσης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με αγγλικά και βελγικά ΜΜΕ, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν είναι ευχαριστημένος με την πρόταση ανανέωσης της Μάντσεστερ Σίτι και πιθανότατα θα την απορρίψει.

Είναι ο παίκτης – κλειδί της Μάντσεστερ Σίτι, το σημείο αναφοράς των Πολιτών. «Ο δικός μας Μέσι», όπως έχει πει χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έβγαλε μάτια και στη νίκη – επίδειξη επί της Τσέλσι.

Ο 29χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2023, μετράει τρία γκολ και δώδεκα (!) ασίστ σε 18 συμμετοχές τη φετινή περίοδο και, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του, αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας, είναι αρνητικός με την πρώτη πρόταση ανανέωσης που του έχουν κάνει οι Πολίτες.

Η Σίτι φέρεται να έκανε προσφορά για νέο πενταετές συμβόλαιο, αλλά με εβδομαδιαίες αποδοχές που δεν ικανοποιούν τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος αυτή την στιγμή παίρνει περί τις 280 χιλιάδες λίρες, όταν ο Νταβίδ Ντε Χέα φτάνει τις 375 χιλιάδες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι Μεσούτ Οζίλ – Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ τις 350 στην Άρσεναλ.

Ο Ντε Μπρόινε θεωρεί ότι πρέπει να αμείβεται ως ο καλύτερος παίκτης της Premier League και ο καλύτερος μέσος στην Ευρώπη, βραβεία που άλλωστε πήρε τους προηγούμενους μήνες. Παρά το διαφαινόμενο «όχι» του Βέλγου, βεβαίως, δεν προμηνύεται διαζύγιο, αφού οι δύο πλευρές είναι απόλυτα ικανοποιημένες από την εξαετή συνεργασία τους και, εκτός απροόπτου, αυτή θα επεκταθεί για αρκετά χρόνια ακόμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X