Κληρώνει στο Κύπελλο Ελλάδας - Ερωτηματικό οι ομάδες της SL2

Κληρώνει στο Κύπελλο Ελλάδας - Ερωτηματικό οι ομάδες της SL2
Photo Credits: INTIME

Αύριο η κλήρωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη 5/1 στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μπουν στην κληρωτίδα οι ομάδες της SL2.

Την Τρίτη 5/1 μπορεί να είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, στα γραφεία της ΕΠΟ, αλλά η συμμετοχή των ομάδων της Super League 2 είναι στον αέρα.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν έχει απαντήσει στο αίτημα της μικρής λίγκας για σέντρα του πρωταθλήματος στις 9/1 και αν δεν το έχει κάνει μέχρι την ώρα της κλήρωσης, τότε οι ομάδες θα αποκλειστούν και η διαδικασία θα γίνει μόνο με τους 14 της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την κλήρωση που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κοινού, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η κλήρωση της επόμενη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 05.01.2021 και ώρα 13.30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X