Παρακολουθεί την υπόθεση Ράμος η Σίτι

Παρακολουθεί την υπόθεση Ράμος η Σίτι
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Ράμος δεν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την υπόθεση ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να παρακολουθεί προσεκτικά η Μάντσεστερ Σίτι, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του αν μείνει ελεύθερος.

Όσο περνάνε οι μέρες και ο Σέρχιο Ράμος δεν ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο περισσότερες ομάδες φέρονται να «γλυκοκοιτάζουν» την υπόθεση, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι η τελευταία που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον 34χρονο αμυντικό, όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού. Μάλιστα, ο Ισπανός στόπερ αρέσει πολύ και στον Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ και θα τον ήθελε στη ομάδα του, παρόλο που αυτή την στιγμή υπάρχουν ήδη οι Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Στόουνς και Άκε.

Έτσι, οι «πολίτες» προτίθενται να του προσφέρουν ακριβώς το ίδιο συμβόλαιο που παίρνει σήμερα, χωρίς καμία μείωση, με σκοπό να τον πείσουν, ωστόσο γνωρίζουν πως είναι μια δύσκολη υπόθεση και το πιο πιθανό είναι τελικά ο αρχηγός της εθνικής Ισπανίας και της Ρεάλ να ανανεώσει τελικά με τους «μερέγχες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X