Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Σι Τζέι Χάρις στη Χάποελ Χολόν

Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Σι Τζέι Χάρις στη Χάποελ Χολόν
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα στην Χάποελ Χολόν ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (05/01, 21:00), καθώς ο Σι Τζέι Χάρις ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων είναι αμφίβολη.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Ισραήλ για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Χάποελ Χολόν, έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα «κλειδώσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι, ωστόσο είναι κομβικό και για την ομάδα του Στέφανου Δέδα, η οποία θέλει να μείνει… ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Οι Ισραηλινοί μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι, ωστόσο «πονοκεφαλιάζουν» με την κατάσταση του Σι Τζέι Χάρις. Ο Αμερικανός άσος τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τον Δέδα να περιμένει έως και λίγο πριν από το τζάμπολ για να διαπιστώσει εάν θα είναι σε θέση να παίξει.

Ο Αμερικανός άσος, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά… όπλα της Χάποελ Χολόν έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, λόγω του τραυματισμού του, δημιουργώντας σημαντικό κενό στο επιθετικό κομμάτι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X