Ντόρτμουντ σε Χάαλαντ: «Πάρε σαν παράδειγμα τον Λεβαντόφσκι και μείνε στην ομάδα» (VIDEO)

Ντόρτμουντ σε Χάαλαντ: «Πάρε σαν παράδειγμα τον Λεβαντόφσκι και μείνε στην ομάδα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να μην βιαστεί να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ για κάποια άλλη ομάδα συμβούλευσε τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο διευθύνων σύμβουλος των Βεστφαλών Χανς Γιοακίμ Βάστκε.

Ωστόσο οι ίδιοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας, όσο περισσότερο γίνεται. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ Χαν Γιόακιμ Βάτσκε μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker» ανέφερε πως επιστράτευσε ακόμα και επιχείρημα, στο οποίο συμπεριέλαβε τον Λεβαντόφσκι, για να πείσει τον Χάαλαντ να μείνει στον σύλλογο.

«Δεν νομίζω ότι θα πάρει μεταγραφή. Ο Έρλινγκ και ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα γνωρίζουν τι έχουν σε εμάς. Μπορώ μόνο να τον συμβουλεύσω να κάνει τα πράγματα όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Χάαλαντ έδωσε χρόνο στο εαυτό να μετατραπεί σε έναν απόλυτο παίκτη παγκόσμιας κλάσης στη Ντόρτμουντ. Δεν θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό σε ένα χρόνο. Επειδή είναι σαφές ότι αν ο Έρλινγκ πρέπει να μας αφήσει σε κάποιο σημείο, τότε θα πάει μόνο σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κλαμπ. Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια. Εάν γίνεις παίκτης ενός συλλόγου, όπως – για παράδειγμα – η Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να είσαι παγκόσμιας κλάσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X