Κούμαν: «Δε λυπάμαι που ο Σουάρες δεν είναι μαζί μας - Δε μετανιώνω για τίποτα»

Κούμαν: «Δε λυπάμαι που ο Σουάρες δεν είναι μαζί μας - Δε μετανιώνω για τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ρόναλντ Κούμαν για τον Λουίς Σουάρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Σουάρες έφυγε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ρόναλντ Κούμαν να υποστηρίζει πως δεν λυπάται γι’ αυτό το γεγονός.

Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στους «ροχιμπλάνκος», καθώς έχει πετύχει 9 γκολ, με συνέπεια να είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμας αναφερόμενος στην αποχώρηση του Σουάρες από την Μπαρτσελόνα, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, από το γεγονός πως ο έμπειρος επιθετικός δεν βρίσκεται πλέον στις τάξεις της ομάδας της Καταλονίας.

«Δε λυπάμαι που ο Σουάρες δεν είναι μαζί μας. Δε μετανιώνω για τίποτα. Η απόφαση της απομάκρυνσης είχε ληφθεί πιο πριν από τον σύλλογο και από τον ίδιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό, το μπαλάκι στον Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος ήταν άνθρωπος που είχε πάρει την απόφαση για απομάκρυνση του Σουάρες από την Μπαρτσελόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X