ΑΕΚ: Πιάνει ξανά δουλειά από σήμερα η ομάδα χάντμπολ!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πρίστινα
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τους διεθνείς ξεκινάει προετοιμασία η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο γήπεδο επιστρέφει από σήμερα και πάλι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά την άδεια που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Δημητρούλιας στους παίκτες του για την περίοδο των εορτών.

Η «Ένωση» ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά με τις δύο νίκες και την πρόκριση επί της Πρίστινας και από σήμερα πιάνει δουλειά προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν. Ο προπονητής της ΑΕΚ έχει περίπου έναν μήνα μπροστά του για να πραγματοποιήσει μια μίνι προετοιμασία και να θέσει τις βάσεις για την τελική ευθεία της σεζόν. Η ομάδα στρέφει ουσιαστικά την προσοχή της στα δύο παιχνίδια με την CSM Βουκουρεστίου τον Φεβρουάριο τα οποία δεν αποκλείεται να είναι και τα πρώτα ματς για το 2021.

Παρότι η ΟΧΕ έχει τονίσει πως μεγάλος στόχος είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αρχές Φεβρουαρίου κανείς δεν γνωρίζει ακόμα με βεβαιότητα πως θα είναι η κατάσταση και αν η πανδημιολογική εικόνα θα επιτρέψει στην Πολιτεία να δώσει το πράσινο φως για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Παρόλα αυτά στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη η πλειοψηφία των σωματείων τοποθετήθηκε θετικά για την συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο γήπεδο.

Από σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις ωστόσο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα απουσιάζουν οι διεθνείς που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με την Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα οι  αθλητές που κλήθηκαν από τον Γιάννη Αρβανίτη είναι οι: Τζηράς, Αραμπατζής, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Μυλωνάς, Καλόμοιρος. Πάντως τις πρώτες ημέρες ο Τζηράς δεν προπονείται με την Εθνική λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στο πόδι και περιμένει να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Εκτός από τους Έλληνες διεθνείς η ΑΕΚ θα έχει μια ακόμη απουσία το επόμενο διάστημα από τις προπονήσεις καθώς στην Εθνική Αυστρίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βρίσκεται και ο 34χρονος τερματοφύλακας της Τόμας Μπάουερ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X