ΑΕΚ: Ο Ηλίας κατέβασε...ρολά, ο Ντέμης «κάρφωνε» γκολ (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Ηλίας κατέβασε...ρολά, ο Ντέμης «κάρφωνε» γκολ (VIDEO)

Δέκατη νίκη στη σειρά με δύο γκολ του Ντέμη, αλλά και με ηρωικό Ατματσίδη με ιστορική διπλή απόκρουση στο 0-0, σε πέναλτι του Αναστασίου και σουτ του Τσιαντάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σπάνια έκρυβαν κάποια σπουδαία αγωνία για το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ ήταν πάντα ακλόνητο φαβορί και το αποδείκνυε με σχετική άνεση. Μόνο που η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε μία μέρα σαν σήμερα του 1998, είχε πολλά περισσότερα για να θυμάται κάποιος από τη νίκη με 3-0. Είχε τον μεγάλο Ηλία Ατματσίδη να κάνει μια από τις πιο εντυπωσιακές επεμβάσεις της ζωής του και τον Ντέμη Νικολαϊδη να «κεντάει» στην επίθεση της Ενωσης.

Βλέπετε, αν και ο Ντέμης έκανε πλάκα στην άμυνα του ΟΦΗ και την τρυπούσε με κάθε τρόπο, η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Κάπου εκεί, σε μια τυφλή σέντρα, ο Μπατίστα ενήργησε απερίσκεπτα και έκανε χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Αναστασίου ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Λιάκος είπε όχι. Εκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή την επέμβαση του, όταν στην εξέλιξη της φάσης οριζοντιώθηκε και έβγαλε στο παραθυράκι της εστίας του βολέ του Τσιαντάκη.

Κάπου εκεί, τα παραμύθια τελείωσαν. Ο Ντέμης ξεμπλόκαρε και με δύο υπέροχα γκολ, καθάρισε το ματς από νωρίς (ο Μπατίστα στο δεύτερο μέρος ολοκλήρωσε τη νίκη). Το ματς ήταν σημαντικό και για την επιστροφή του Στέλιου Μανωλά στην ομάδα, έστω και αν είχε πλέον το 29 στην πλάτη. Επίσης, σηματοδότησε την πρώτη παρουσία του Κέλβιν Σέμπουε με τη φανέλα της Ενωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X