«Κάρφωσε» την Κάτια για την ηλικία της η Μαριπόζα: ««Μπέντζαμιν Μπάτον, του χρόνου 22» (VIDEO)

«Κάρφωσε» την Κάτια για την ηλικία της η Μαριπόζα: ««Μπέντζαμιν Μπάτον, του χρόνου 22» (VIDEO)

Επική ατάκα από την Ελενα Κρεμλίδου για την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καρφί» πέταξε για την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο, η Ελενα “Μαριπόζα” Κρεμλίδου, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του Survivior.

Η Κάτια Ταραμπάνκο απασχόλησε τους Μαχητές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και η συζήτηση έφτασε και στην ηλικία του μοντέλου!

Ο Chris Σταμούλης άρχισε να «πειράζει» τον James Καφετζή για τις γυναίκες της ομάδας των Διασήμων. «Γενικά με τον Chris κάνουμε αρκετή παρέα και έχουμε παρόμοιο χιούμορ κλπ. Οπότε με πειράζει και τον πειράζω πάρα πολύ και το πείραγμα τώρα ήταν για τις γυναίκες των διάσημων, οι οποίες είναι πολύ ωραίες», είπε ο James.

Στη συνέχεια η κουβέντα μεταφέρθηκε στη σκηνή και μπροστά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες της ομάδας. «Τελικά πόσο χρονών είναι (η Κάτια); Εγώ που την ρώτησε είπε 24 αλλά εγώ την έβλεπα στην εκπομπή που ήταν πριν και ήταν 26. Σε 7 χρόνια θα είναι καλή για τον Chris», είπε ο James με την Μαριπόζα να σχολιάζει ειρωνικά «Ααα Μπέντζαμιν Μπάτον, του χρόνου θα είναι 22. Ανά δύο τρώει τα χρόνια»!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X