Στο μικροσκόπιο οι 16 κιτρινόμαυροι του ντέρμπι

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, καθώς είναι μια κεφαλιά που δεν πάει με δύναμη στο τέρμα και φαίνεται να καθυστερεί να κάνει την εκτίναξη. Κυρίως διότι έχει πάρει τροχιά το σώμα του, από την αντίθετη πλευρά. Επίσης και στο δεύτερο γκολ, αρχικά δεν συνεννοείται καλά με τους αμυντικούς του και στη συνέχεια δεν καταφέρνει να μπλοκάρει την μπάλα.

Μιχάλης Μπακάκης: Αγωνίστηκε ένα ημίχρονο μόνο, καθώς δέχθηκε μια πολύ δυνατή γονατιά στο πρόσωπο και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στο διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε να είναι συνεπής στα ανασταλτικά του καθήκοντα και να μην δεχθεί φάσεις η ΑΕΚ από την πλευρά του. Δεν επιχείρησε να κάνει ανεβάσματα και μόνο κράτησε την θέση του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Στην φάση του πρώτου γκολ, έχασε στον αέρα την μονομαχία από τον Ελ Αραμπί. Έδωσε πολλές μάχες με τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος πολύ συχνά προσπαθούσε να τον τραβήξει έξω από την περιοχή. Προσπάθησε πολύ, αλλά έκανε και λάθος στην απομάκρυνση της μπάλας στην φάση του δεύτερου γκολ.

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Ήταν πιο σταθερός από τον Τσιγκρίνσκι και σε σύνολο φάσεων πιο αποτελεσματικός. Έκανε ωστόσο και αυτός αρκετά λάθη, κυρίως χάνοντας την θέση του. Στην φάση του δεύτερου γκολ, ίσως είναι ο μόνος που δεν φταίει, καθώς πηγαίνει να διώξει σωστά την μπάλα.

Έλντερ Λόπες: Δεν έκανε γενικώς κακό παιχνίδι ο Πορτογάλος ακραίος μπακ. Δεν είχε πολλά ανασταλτικά προβλήματα από την πλευρά του και έχασε ελάχιστες μονομαχίες. Ενώ προσπάθησε να βγει μπροστά κάποιες φορές και να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα. Είχε δυο καλές σέντρες στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Αντρέ Σιμόες: Στο πρώτο ημίχρονο έτρεχε σαν τον παλαβό για να μπορέσει να κλείσει τα μεγάλα κενά που υπήρχαν. Μάλιστα φαινόταν να τρέχει μόνος του. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά εκεί έκανε λάθη. Έχασε μεγάλη ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος περίπου του πέναλτι και να ισοφαρίσει.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Πολύ κακό το παιχνίδι από τον Σέρβο χαφ. Στην φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, κάνει το μεγαλύτερο λάθος, καθώς δοκιμάζει να διώξει την μπάλα εκεί που δεν έπρεπε και μάλιστα με τρόπο ανορθόδοξο. Επίσης έχει χάσει πολλές μάχες στην μεσαία γραμμή, ενώ με την μπάλα στα πόδια του, έχει κάνει πολλές λάθος επιλογές.

Πέτρος Μάνταλος: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Παρόλο που ουσιαστικά έπαιζε σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κάπως την απόδοση του, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, πέρασε κάποιες πάσες, αλλά θα τον στοιχειώνει η φάση με την διπλή χαμένη ευκαιρία του.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν κατάφερε να φανεί. Πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες από την πλευρά του και δεν μπόρεσε να βρει χώρους για να κινηθεί. Πάντως γυρνούσε στην άμυνα και προσπαθούσε να βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι. Βγήκε στο ημίχρονο προφανώς για να γίνει αλλαγή σχηματισμού, αλλά δεν ήταν ο χειρότερος παίκτης.

Μάρκο Λιβάγια: Σ’ ακόμα ένα ντέρμπι, ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Ξεκίνησε ως αριστερός ακραίος επιθετικός στο πρώτο ημίχρονο και ήταν σχεδόν εκτός παιχνιδιού. Στο δεύτερο μετακινήθηκε στην δεξιά πλευρά για το 4-3-3. Αλλά και πάλι, δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Έδειχνε πως ήθελε πολύ να βοηθήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ξεκίνησε κεφάτος, προσπαθώντας να πρεσάρει χαμηλά στην άμυνα του αντιπάλου. Έβγαινε ακόμα και στα άκρα για να μπορέσει να ανοίξει χώρους για τους συμπαίκτες του. Όμως έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια του. Και κάποια απ’ αυτά εύκολα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δημιούργησε τριάδα στα χαφ μαζί με τον Σιμόες και τον Κρίστιτσιτς. Καλύτερος και από τους τρεις, έδωσε πνοή, φρεσκάδα και επιπλέον παίκτη στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Βοήθησε ώστε η ΑΕΚ να μπορέσει κάπως να ανέβει στο δεύτερο ημίχρονο.

Νέλσον Ολιβέιρα: Μπήκε και αυτός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν κινητικός, έτρεξε πολύ και έδωσε μάχες. Έκανε καλές κινήσεις κυρίως χωρίς την μπάλα και τον αισθάνθηκε αρκετά η άμυνα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ωστόσο, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να μπει σε φάση για να εκτελέσει.

Στράτος Σβάρνας: Αντικατέστησε τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. Και την δουλειά του την έκανε όσο καλύτερα μπορούσε. Ανασταλτικά πήγε καλά ενώ υπήρχαν και φορές που προσπάθησε να ανέβει από την πλευρά του για να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς στην θέση του Λιβάγια, ήταν σίγουρα πιο κινητικός σε σχέση με τον Κροάτη επιθετικό. Πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, περισσότερες προσπάθειες πάνω του και είχε μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Χρήστος Αλμπάνης: Η τελευταία κίνηση του Χιμένεθ από τον πάγκο. Μπήκε με διάθεση και κέφι ο Αλμπάνης στο γήπεδο, πήρε κάποιες πρωτοβουλίες και έδωσε πνοή στην επιθετική λειτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X