Τάνκοβιτς: «Δεν είναι αποδεκτό να χάνουμε με 3-0, μας πονά πολύ» (VIDEO)

Τάνκοβιτς: «Δεν είναι αποδεκτό να χάνουμε με 3-0, μας πονά πολύ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Μουαμέρ Τάνκοβιτς μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έκανε αυτοκριτική εκ μέρους όλης της ομάδας της ΑΕΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάνκοβιτς στη NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Χάσαμε με 3-0, δεν είναι αποδεκτό και μας πονά πολύ. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σιμόες και τον Μάνταλο, αν σκοράραμε εκεί θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δεν το κάναμε και όταν δεν τα καταφέρνεις απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα, αυτή θα σε τιμωρήσει», ανέφερε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός.

Για την κακή εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είπε: «Ήρθαμε με θετικό πνεύμα, ο προπονητής προσπάθησε να μεταφέρει θετική ενέργεια. Έχει αλλάξει κάποια πράγματα και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούμε, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε να χάνουμε με 3-0. Δεν μπορούμε όμως να κλαίμε. Η διαφορά είναι μεγάλη πλέον, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε για κάθε ματς που απομένει».

Ερωτηθείς πόσο εύκολο είναι να αντιστρέψει η ΑΕΚ την εικόνα της στη συνέχεια της σεζόν απάντησε: «Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να το αποδεχτούμε και αμέσως από το επόμενο ματς να δείξουμε βελτίωση».

Σχετικά με το αν έχει παρουσιάσει στην ΑΕΚ ως τώρα τον καλύτερο εαυτό του, είπε: «Φυσικά θέλω και μπορώ να δείξω περισσότερα. Θα με βοηθούσε να παίζω περισσότερο και να αποδίδω καλύτερα. Όσα περισσότερα παιχνίδια έχεις τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις και παρουσιάζεσαι καλύτερος. Όταν μου ζητείται θέλω να δίνω το καλύτερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X