Basket League: «Χαστούκι» του Λαυρίου στον Παναθηναϊκό! (VIDEO)

Basket League: «Χαστούκι» του Λαυρίου στον Παναθηναϊκό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το Λαύριο κέρδισε με 92-82 τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Λαύριο πέτυχε μία τρομερή νίκη, καθώς κέρδισε με 92-82 τον Παναθηναϊκό, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στην φετινή Basket League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη… τρέλανε κόσμο ξανά! Απέναντι στον Παναθηναϊκό και έχοντας αφήσει πίσω ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο (9-19) κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, χάρη σε ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και να φτάσει στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του.

Σημείο κλειδί του αγώνα ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Εκεί που με επί μέρους σκορ 33-17 το 31-42 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 64-59, με τους παίκτες του Σερέλη όχι απλώς να διατηρούν το προβάδισμά τους, αλλά να το ανεβάζουν σταδιακά, φέρνοντάς το μάλιστα ακόμα και σε διψήφια επίπεδα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός παρά το καλό του ξεκίνημα, δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, με το Λαύριο να «τρυπάει» την άμυνά του με κάθε τρόπο, φτάνοντας στη νίκη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των «πράσινων» στη σεζόν, με το ρεκόρ τους να φτάνει στο 7-1, τη στιγμή που το Λαύριο πανηγύρισε την έκτη διαδοχική νίκη του και ανέβηκε στο 6-3.

Τα δεκάλεπτα: 9-19, 31-42, 64-59, 92-82.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X