Βιεϊρίνια: «Μέχρι αύριο να παίζαμε δεν βάζαμε γκολ» (VIDEO)

Βιεϊρίνια: «Μέχρι αύριο να παίζαμε δεν βάζαμε γκολ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αντρέ Βιεϊρίνια για το Λάρισα-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στη Λάρισα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 96′, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς.

Οσα είπε στη ΝOVA

«Μέχρι το 65’ δεν υπήρχε άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε τον έλεγχο, τις ευκαιρίες, αλλά αν δεν σκοράρεις, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να δεχθείς το γκολ. Μετά το γκολ που οφείλεται σε λάθος δικό μας, προσπαθούσαμε περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό για να ισοφαρίσουμε. Είχαμε φάσεις και πάλι. Δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά», είπε αρχικά ο άσος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Εμένα μου φαίνεται ότι μέχρι αύριο να παίζαμε δύσκολα θα το κερδίσαμε το ματς. Όλες οι ευκαιρίες είναι καθαρές. Στο ημίχρονο μπορούσαμε να προηγηθούμε 0-2, 0-3. Δυστυχώς δεν πήραμε τη νίκη».

Για το αν είναι το γκολ το βασικό πρόβλημα, απάντησε: «Όταν έχεις τόσες ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, ναι. Στην αρχή δεν είχαμε τόσες φάσεις και νικούσαμε. Τώρα όχι.

Όταν δέχεσαι γκολ το δέχονται όλοι. Όταν σκοράρεις, σκοράρουν όλοι. Το γκολ τους θα μπορούσε να σταματήσει με ένα φάουλ νωρίτερα. Είναι συνολικό το θέμα, όχι προσώπων. Υπάρχει μία ενωμένη ομάδα στις νίκες και στις ήττες.

Για τον δύσκολο Γενάρη: «Η ψυχολογία μας δεν πρέπει να πειραχθεί, γιατί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν καλοί. Παίξαμε καλή μπάλα, δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ. Θα είναι δύσκολος μήνας όχι μόνο για μας. Είναι όλα στο χέρι μας. Αν πάρουμε όλα τα ματς θα είμαστε μπροστά. Θα είναι δύσκολα για μας και για τους αντιπάλους μας. Το πρόβλημα μας σήμερα ήταν καθαρά το γκολ. Είχαμε 4-5 καθαρές ευκαιρίες. Αν είχαμε βάλει 1-2 θα ήταν διαφορετική η συζήτηση. Στο ημίχρονο μπορούσαμε να είμαστε μπροστά τουλάχιστον με 0-2».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X