Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Μία από τα ίδια, τα ίδια προβλήματα και με Χιμένεθ...»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Μία από τα ίδια, τα ίδια προβλήματα και με Χιμένεθ...»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μετά τη κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 13′.

Στη συνέχεια, η Ενωση απείλησε με τον Ανσαριφάρντ, αλλά η εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» δεν είναι καλή και θα πρέπει στην επανάληψη, να ανεβάσουν στροφές, αν θέλουν να αντιστρέψουν στην κατάσταση.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η… αλλαγή αύρας στην ΑΕΚ κράτησε κανά 10λεπτο. Μέχρι την πρώτη φάση Ελ Αραμπί. Εκεί επέστρεψαν όλες οι παθογένειες της ομάδας. Μπακ και χαφ που πέφτουν πάνω στην μπάλα, στόπερ που κάνουν χαλαρά το άλμα για την κεφαλιά, την στιγμή που γνωρίζουν ότι ο Ελ Αραμπί έχει την ικανότητα με ένα άγγιγμα να στείλει την μπάλα προς την εστία. Η ΑΕΚ χρειάζεται και τώρα να γίνει πιο τολμηρή. Το πρώτο 45λεπτο την βρίσκει με επιθετικογενείς παίκτες, αλλά χωρίς επιθετικότητα και απειλές προς τον Σα. Σκοτωμένες φάσεις, άτολμοι παίκτες με την μπάλα στα πόδια και δίχως ποδοσφαιρικό εγωισμό. Μία… ΑΕΚ από τα ίδια και με αργή σκέψη και κίνηση. Το θετικό είναι ότι ακόμη είναι μέσα στο παιχνίδι, κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που δεν έχει πιάσει υψηλές στροφές και δίνει δικαιώματα για να φτιάξεις απειλές. Ο Τάνκοβιτς χρειάζεται μέσα στο ματς αντί Μάνταλου-Λιβάγια που είναι εξαφανισμένοι.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Κατώτερη της περίστασης σε ένα ακόμα ντέρμπι η ΑΕΚ. Δεν δημιουργεί, δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα, δεν απειλεί. Και δέχτηκε γκολ από ευθύνη του Τσιντώτα, που αν δεν ήταν εκτός θέσης, θα μπορούσε να αποκρούσει την κεφαλιά του Ελ Αραμπί. Πρέπει να το πιστέψουν περισσότερο οι «κιτρινόμαυροι», αν θέλουν να μην φύγουν ηττημένοι για μια ακόμα φορά από το συγκεκριμένο γήπεδο. Αν δεις βέβαια τη μεγάλη εικόνα, κι ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος, η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση με στόπερ κλάσης, με δεξί μπακ και στον «άσο».

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Δεν μπορώ να εξηγήσω, άρα και να σχολιάσω αυτό που βλέπουμε. Δεν θυμάμαι να έχω δει άλλο ντέρμπι ακόμη και την τελευταία διετία, που να μη μου κεντρίζει καν το ενδιαφέρον, λόγω της εικόνας της ΑΕΚ. Δεν είναι καν κακή. Είναι κάτι αδιευκρίνιστο. Από κει και πέρα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που παίζει στο «τόσο όσο», ένας Βράνιες κι ένας τερματοφύλακας, λογικά θα είχαν δώσει στοπ στην φάση του γκολ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Όταν δέχεσαι γκολ στην πρώτη ουσιαστικά φάση για ακόμα μια φορά, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά πράγματα. Η ΑΕΚ δεν έχει τρόπο να κρατήσει την μπάλα και να κάνει παιχνίδι, είναι ακίνδυνη και φανερά χωρίς ψυχολογία. Πρέπει να αλλάξει η φαρσοκωμωδία με τον Λιβάγια αριστερά, η ΑΕΚ αναπτύσσεται μονόπαντα από δεξιά και ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Λιβάι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X