Ολυμπιακός-ΑΕΚ LIVE Streaming

Ολυμπιακός-ΑΕΚ LIVE Streaming
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο ντέρμπι του 2021 για το πρωτάθλημα της Super League 1 Ολυμπιακός- ΑΕΚ Live Streaming...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο ντέρμπι του 2021 για το πρωτάθλημα της Super League 1 Ολυμπιακός- ΑΕΚ Live Streaming…

Ολυμπιακός- ΑΕΚ Live Streaming: Η νέα χρονιά μας φέρνει ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Super League 1! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 19:30 στο Καραϊσκάκη την ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν και πολύ καιρό που τα έχουν… ξαναπεί στο γήπεδο. Στα μέσα του τελευταίου μήνα του 2020, στις 16 Δεκεμβρίου, αμφότερες οι ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ σε εξ αναβολής ματς της Super League 1. Ισόπαλο είχε λήξει το παιχνίδι εκείνο, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με τον Βρουσάι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την άλλη η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος με το γκολ του Σιμόες στο 80′.

Τώρα θα βρεθούν ξανά απέναντι στο γήπεδο, λίγες ημέρες μετά, με το πρώτο ντέρμπι του 2021 να είναι γεγονός! Βέβαια σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα, λόγω των μέτρων που υπάρχουν κατά του κορονοϊού…

Ολυμπιακός- ΑΕΚ Live Streaming Μαρτίνς: «Εμείς το πλάνο μας για τη νίκη»

Στον Ολυμπιακό κινούνται και στο μεταγραφικό κομμάτι εκτός από το ματς που έχουν με την ΑΕΚ. Ανακοίνωσαν επίσημα τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Πάσος Φερέιρα. Κλείνοντας έτσι οι «ερυθρόλευκοι» το κενό που είχαν στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, σε δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για το ντέρμπι, τόνισε: «Γύρισαν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν απουσίες. Είμαστε έτοιμοι για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Θέλουμε τη νίκη και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Είναι ένα κλασικό ντέρμπι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Δεν θα είναι όμως εύκολο, γιατί η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με καινούργιο προπονητή, οπότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως θα παίξει. Γνωρίζουμε τον Χιμένεθ, τον τρόπο που δουλεύει, εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη».

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την κατάσταση του μέχρι πρότινος τραυματία Ματιέ Βαλμπουενά: «Είναι πολύ καλά, επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ μαςε, πολλές λύσεις και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί».

Ολυμπιακός- ΑΕΚ Live Streaming Επιστροφή Χιμένεθ, με κορονοϊό ο Σιμάνσκι

Εξελίξεις είχε η ΑΕΚ την τελευταία εβδομάδα. Η Ένωση αποφάσισε μετά το 2-2 με το Βόλο, εντός έδρας, να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αυτός ο οποίος πήρε ξανά τα ηνία στην τεχνική ηγεσία. Είναι η τέταρτη φορά που αναλαμβάνει την ΑΕΚ ο Ισπανός προπονητής, ενώ να σημειωθεί πως είναι ο κόουτς με τον οποίο πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια, τη σεζόν 2017-18!

Ο Χιμένεθ έχει δουλέψει αρκετά όλη αυτήν την εβδομάδα στα Σπάτα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Έχει δεί κενά σε αυτόν τον τομέα στην ΑΕΚ, κάτι το οποίο άλλωστε φάνηκε και στο τελευταίο της ματς με το Βόλο, στο οποίο δέχτηκε δύο γκολ.

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γεβγέν Σάκχοφ ο οποιος είναι τιμωρημένος,ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Παουλίνιο. Επίσης εκτός πλάνων έχει μείνει και ο Σιμάνσκι, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πλέον βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να ξεπεράσει τον ιό.

Με αυτές τις απουσίες η ΑΕΚ και με νέο προπονητή στον πάγκο της, ψάχνει να βρει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα της Super League 1, έτσι ώστε να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος είχε μέχρι τώρα στο βαθμολογικό πίνακα…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X