Στοίχημα: «Καυτό» ντέρμπι στο Καραϊσκάκης, φουλ του γκολ στην Ιταλία - 4αδα φωτιά στο 15,17!

Στοίχημα: «Καυτό» ντέρμπι στο Καραϊσκάκης, φουλ του γκολ στην Ιταλία - 4αδα φωτιά στο 15,17!

Το κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (03/01) περιλαμβάνει πολλές και δυνατές αναμετρήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κυριακάτικο κουπόνι σήμερα (03/01) περιλαμβάνει πολλές και δυνατές αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη. Το Betarades.gr επιστρέφει με τέσσερα δυνατά προγνωστικά. Θα μας απασχολήσουν παιχνίδια με ενδιαφέρον, όπως το πρώτο ντέρμπι του 2021 στην Ελλάδα, ενώ υπάρχουν και προτάσεις από την Ιταλία και την Ισπανία στο ποδόσφαιρο. Όλα τα παιχνίδια τα βρίσκετε στη vistabet με πλήθος στοιχηματικών επιλογών. Περνάμε κατευθείαν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Καραϊσκάκης

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19.30 την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή με 32 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον δεύτερο Άρη. Στο τελευταίο τους παιχνίδι συνέτριψαν με 5-1 την ΑΕΛ. Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί μόλις πέντε γκολ σε 12 αναμετρήσεις. Ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Ρέαμπτσιουκ, ενω επιστρέφουν μετά από καιρό και οι Βαλμπουενά και Χασάν.

Το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα κάνει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Μανόλο Χιμένεθ, που αντικατέστησε τον Μάσιμο Καρέρα. Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στον Βόλο. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Παουλίνιο και Σάκχοφ, καθώς και ο Σιμάνσκι, ενώ εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμεινε ο Χνιντ.

Η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει τη νίκη, σε μία έδρα, πάντως που στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της τα βρήκε σκούρα. Περιμένουμε ότι θα έχει γκολ το ντέρμπι και επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Αμφίσκορο στην Ιταλία

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με το ιταλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 16.00, με τη Σπέτσια να υποδέχεται τη Βερόνα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Αρνητικό σερί εφτά αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα για τη Σπέτσια. Έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με πιο βαριά αυτή (4-1) από την Κροτόνε. Βρίσκεται στην 17η θέση με 11 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιμετωπίζει πολλά ανασταλτικά προβλήματα, έχοντας δεχτεί 29 γκολ σε 14 παιχνίδια. Τιμωρημένος είναι ο αρχηγός της ομάδας, Τέρτζι, ενώ επιστρέφει ο Φερέρ.

Μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Λάτσιο, ακολούθησε ανώμαλη προσγείωση για τη Βερόνα. Ακολούθησαν δύο ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1) από τις Σαμπντόρια και Ίντερ και ισοπαλία (1-1) με τη Φιορεντίνα. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς μόνο η Γιουβέντους και η Νάπολι έχουν δεχτεί λιγότερα τέρματα. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Η Σπέτσια πετυχαίνει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Βερόνα στις τελευταίες αναμετρήσεις της. Επιλογή μας είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Ανεβαίνει το σκορ στο Ιπουρούα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την La Liga, εκεί όπου στις 19.30 η Έιμπαρ υποδέχεται την Γρανάδα για τη 17η αγωνιστική.

Η Έιμπαρ προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, μετρώντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ανάμεσα στις οποίες και αυτή (3-1) από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της για το πρωτάθλημα. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο τραυματίας Άνχελ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κορέα και Ροντρίγκες.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γρανάδα, που έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βαλένθια. Βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έναν λιγότερο από την έκτη Μπαρτσελόνα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μοντόρο, Λοθάνο, Ντίαθ, Μίγια και Ντουάρτε. Αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Βίκο.

Η αμυντική γραμμή και των δύο αντιπάλων δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Θα έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες να σκοράρουν. Θα πάμε με το Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.86.

Οι απουσίες βάζουν “φρένο” στην Άλμπα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 19.00 για το γερμανικό πρωτάθλημα, με την Άλμπα Βερολίνου να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την 11η αγωνιστική.

Πολλά και σοβαρά προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, καθώς ο προπονητής Αΐτο Ρενέσες βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι Σίβα, Έρικσον, Σίκμα, Γκιφάι και Λάμερς. Η Άλμπα Βερολίνου, πάντως, τα πάει εξαιρετικά στο γερμανικό πρωτάθλημα, έχοντας έξι νίκες σε εφτά αγώνες. Αντίθετα, στην Ευρωλίγκα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, από τη Ρεάλ Μαδρίτης (91-62) και τη Ζαλγκίρις Κάουνας(74-71).

Η Μπάγερν Μονάχου έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα της με 74-73 από την Ζαλγκίρις Κάουνας. Ακολούθησαν δύο νίκες, με 84-70 επί της Μπάμπεργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα και με 90-77 επί της Μπαρτσελόνα για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Μοναδική ήττα για την Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα της χώρας της αυτή από την Όλντενμπουργκ με 100-95.

Στην καλή της άμυνα βασίζεται η Μπάγερν, ενώ οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα απουσιών. Θα προτιμήσουμε το Under 75.5 πόντοι της Άλμπα Βερολίνου σε απόδοση 2.06.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X