Τότεναμ: Λο Σέλσο και Λαμέλα απολογήθηκαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι (ΦΩΤΟ)

Τότεναμ: Λο Σέλσο και Λαμέλα απολογήθηκαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι δύο Αργεντινοί της Τότεναμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Έρικ Λαμέλα απολογήθηκαν δημόσια για την παρουσία τους σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Οι δύο Αργεντινοί της Τότεναμ μαζί με τον συμπαίκτη τους Ρεγκιλόν και τον Μάνουελ Λαντσίνι της Γουέστ Χαμ δεν τήρησαν το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό και συμμετείχαν σε πάρτι στο οποίο βρέθηκαν τουλάχιστον 15 άτομα.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για μία απόφαση που πήρα κατά τα Χριστούγεννα, την οποία μετανιώνω βαθύτατα. Μετά από αρκετή σκέψη, καταλαβαίνω τη σοβαρότητα των ενεργειών μου και τον αντίκτυπο που έχει στους άλλους. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους που εργάζονται σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και ντρέπομαι γνωρίζοντας ότι έχω απογοητεύσει ανθρώπους» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Λαμέλα ενώ και ο Λο Σέλσο απολογήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους – κατανοώ τις σπουδαίες θυσίες που κάνουν οι άνθρωποι για να διατηρούν ασφαλείς τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους, και ο εκνευρισμός που έχετε εκφράσει προς εμένα είναι δικαιολογημένος. Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου, τις οποίες μετανιώνω πραγματικά. Επίσης, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς που δουλεύουν τόσο σκληρά για να μας κρατήσουν ασφαλείς και θα κάνω ότι μπορώ για να θέσω ένα καλύτερο παράδειγμα στο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X