ΑΕΚ: Κλειστά χαρτιά κρατά ο Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Κλειστά χαρτιά κρατά ο Χιμένεθ ενόψει Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει φανερώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα (19:30) στην δράση πολύ διαφορετική από ότι άφησε το 2020.

Στον πάγκο της βρίσκεται πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ που έχει να διαχειριστεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σήμερα στο ντεμπούτο της τέταρτης κιτρινόμαυρης θητείας του.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει προπονήσεις από την περασμένη Κυριακή και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους. Πάντως, ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν έχει φανερώσει ούτε στο ελάχιστο το πλάνο του για το αποψινό παιχνίδι και κρατά πολύ καλά κλειστά τα χαρτιά του. Οπως και ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Οι εκτιμήσεις μέχρι στιγμής για το αρχικό σχήμα αναφέρουν ότι ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπακάκη να έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο. Αριστερά Ινσούα και Λόπες παίζουν στα… ίσια για μία θέση. Ο Τσιγκρίνσκι είναι ο σίγουρος των στόπερ και στο πλάι του ο Νεντελτσεάρου έχει βγει πιο… μπροστά από τον Σβάρνα στην κούρσα της 11αδας. Στα χαφ ο Σιμόες είναι δεδομένα βασικός και ο Κρίστιτσιτς όλα δείχνουν ότι θα είναι παρτενέρ του. Ο Μάνταλος είναι το φαβορί για να παίξει μπροστά τους, εκτός και αν επιλεχθεί ο Γαλανόπουλος με τριάδα χαφ στον άξονα. Και αυτό για να πιέσει εκεί και να έχει καλύτερα τρεξίματα απέναντι στη δυνατή γραμμή χαφ του ΟΣΦΠ. Στην επίθεση Λιβάια-Τάνκοβιτς-Γκαρσία-Ανσαριφάρντ-Ολιβέιρα, αλλά και ο Μάνταλος παίζουν για τρεις θέσεις. Ο Γκαρσία μοιάζει σίγουρος δεξιά, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις όλα τα εναλλακτικά πλάνα έχουν πιθανότητες για να ξεκινήσουν.

Ο Χιμένεθ είναι ξεκάθαρο ότι προσανατολίζεται σε 4άδα, αλλά μην ξεχνάμε ότι την πρωταθληματική χρονιά είχε εφαρμόσει πολλές φορές 3άδα με τον Μπακάκη αριστερό στόπερ. Και είχε σπουδαία αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X