Ανοιγμα των γηπέδων σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο, προτείνει η Serie A

Ανοιγμα των γηπέδων σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο, προτείνει η Serie A
Photo Credits: INTIME

Οι απώλειες για το ιταλικό ποδόσφαιρο αγγίζουν τα 600 εκ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία έχει ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, με τον πρόεδρο της Serie A να προτείνει την είσοδο αυτών που έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο Πάολο Νταλ Πίνο πρότεινε στην ιταλική Κυβέρνηση να επιτρέψει στα γήπεδα την παρουσία αυτών που έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει στην γειτονική χώρα και ο πρόεδρος της Serie A θεωρεί πως άμεσα μπορεί να υπάρξει αλλαγή στο κομμάτι της παρουσίας των φιλάθλων στα γήπεδα: «Νομίζω πως πρέπει να έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε στα στάδια, πολίτες που έχουν κάνει το εμβόλιο. Καταθέσαμε ένα πλάνο 300 σελίδων στην Κυβέρνηση, για το άνοιγμα των σταδίων σε ποσοστό 30% και δεν λάβαμε καμία απάντηση. Ούτε ένα τηλεφώνημα. Ελπίζω τώρα να αφήσουν όσους εμβολιαστούν να επιστρέψουν στα γήπεδα».

Οι απώλειες για το ιταλικό ποδόσφαιρο αγγίζουν τα 600 εκ. ευρώ τον χρόνο λόγω του κορωνοϊού και πλέον οι ομάδες δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξη τους στο συγκεκριμένο πλάνο, κάτι που ακούγεται πως άμεσα θα απασχολήσει και την Κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X