La Liga: Ξανά στην κορυφή η Ρεάλ, νίκησε 2-0 την Θέλτα (VIDEO)

La Liga: Ξανά στην κορυφή η Ρεάλ, νίκησε 2-0 την Θέλτα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με Μάρκο Ασένσιο και Λούκας Βάθκεθ να μοιράζονται γκολ και ασίστ, η πολύ σοβαρή Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε άνετα την Θέλτα (2-0) στο πρώτο ματς του 2021 και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga, έστω και με τρία ματς περισσότερα από την Ατλέτικο.

Είχε καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης να περάσει ένα τόσο ήσυχο βράδυ. Και τα κατάφερε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της La Liga (Θέλτα) και χωρίς τον αρχηγό και φυσικό της ηγέτη, Σέρχιο Ράμος.

Η Βασίλισσα, πολύ σοβαρή στην άμυνα και με το δίδυμο Μάρκο Ασένσιο – Λούκας Βάθκεθ να… καθαρίζει την μπουγάδα, επικράτησε άνετα της Θέλτα με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga, έστω και με τρία ματς περισσότερα από την συμπολίτισσα Ατλέτικο, από την οποία έχει έναν βαθμό περισσότερο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο πεντάλεπτο, περάσαμε από το πιθανό 0-1 στο… πραγματικό 1-0. Ο Νάτσο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός αντί του τραυματία Ράμος, έβγαλε την μπάλα πάνω στην γραμμή σε πλασέ του Ιάγο Άσπας και, στην κόντρα, ο Μάρκο Ασένσιο βρήκε τον Λούκας Βάθκεθ, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (6′).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X