ΑΕΚ: Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής για το Καραϊσκάκη

ΑΕΚ: Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής για το Καραϊσκάκη
Photo Credits: INTIME

Οι απουσίες της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Super League.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα του Μανόλο Χιμένεθ στην τέταρτη θητεία του στην Ενωση, αλλά και τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ για το 2021. Το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για τον Δικέφαλο για αυτό και χρειάζεται όλους τους παίκτες του έτοιμους.

Οι απουσίες όμως είναι αρκετές για την ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει στην διάθεσή του αρχικά τον Γεβγέν Σάκχοφ που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον τελευταίο αγώνα του 2020 για την Ενωση με τον Βόλο στη Ριζούπολη. Στο ίδιο παιχνίδι αποβλήθηκε και ο Παουλίνιο που ακόμα δεν έχει επιστρέψει από την πατρίδα του καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Στον ιό είναι θετικός και ο Νταμιάν Σιμάνσκι που είναι επίσης εκτός αποστολής για τον σημερινό αγώνα. Τέλος, στο Καραϊσκάκη δεν θα βρεθούν αύριο ούτε οι Νασίμ Χνιντ και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος οι οποίοι έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X