ΑΕΚ: Η πρώτη αποστολή Χιμένεθ, με ποιους πάει Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η πρώτη αποστολή Χιμένεθ, με ποιους πάει Καραϊσκάκη! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή της για το ματς με τον Ολυμπιακό αύριο!

Το πρώτο ματς του 2021 δίνει η Ενωση αύριο στο Φάληρο απέναντι στους ερυθρόλευκους στο παιχνίδι που σηματοδοτεί και την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον Δικέφαλο. Η τέταρτη θητεία του Ανδαλουσιανού ξεκινά από το Καραϊσκάκη σε μια αν μη τι άλλο δύσκολη αποστολή.

Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, πλην των Ντάμιαν Σιμάνσκι (θετικός στον κορωνοϊό) και Παουλίνιο Μότα (θετικός στον κορωνοϊό και τιμωρημένος), ενώ εκτός βρίσκεται και ο τιμωρημένος Γεβγέν Σάκχοφ που είδε την κόκκινη στο ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Έπειτα από το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X