Πήρε το ντέρμπι με την Σέλτικ η Ρέιντζερς -Κοντά στον τίτλο πλέον (VIDEO)

Πήρε το ντέρμπι με την Σέλτικ η Ρέιντζερς -Κοντά στον τίτλο πλέον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Βασικός αγωνίστηκε ο Βασίλης Μπάρκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρέιντζερς πήρε το Old Firm ντέρμπι κόντρα στην Σέλτικ με 1-0 και ξέφυγε με 19 βαθμούς από την ανταγωνίστριά της που έχει τρία ματς λιγότερο. Ακόμη δηλαδή και αν η Σέλτικ τα κερδίσει και τα τρία, η διαφορά θα είναι το λιγότερο στους δέκα βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως οι προτεστάντες βρίσκονται αγκαλιά με το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 2011. Βασικός ο Βασίλης Μπάρκας.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Εντουάρ έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο ΜακΓκρέγκορ έπεσε κι έσωσε εντυπωσιακά ενώ στο 6’ ο κίπερ της Ρέιντζερς είπε όχι και σε σουτ του Γκρίφιθς που άλλαξε πορεία και σε αμυντικό. Στο 13ο λεπτό το σουτ του Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 22’ ο Άλαν ΜακΓκρέγκορ, πραγματοποίησε μια ακόμη μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκρίφιθς.

Μετά το πρώτο ημίωρο η Ρέιντζερς ισορρόπησε το ματς και μάλιστα στο 62ο λεπτό η Σέλτικ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίτον που γκρέμισε τον Μορέλος που ήταν έτοιμος να μπει στην περιοχή.

Έτσι η Ρέιντζερς βρήκε χώρους και στο 70ο λεπτό έφτασε στο γκολ και με δόση τύχης. Ο Ταβερνιέ εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο ΜακΓκρέγκορ προσπαθώντας να διώξει, πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0. Στο 83ο λεπτό το σουτ του Ίτεν πέρασε μόλις έξω.

Ρέιντζερς: Α.ΜακΓκρέγκορ, Μπάρισιτς, Μπαλογκάν, Γκόλντσον, Ταβερνιέ, Ντέιβις, Καμαρά, Αριμπό (90+2’ Μπάρκερ), Ρουφ (46’ Χάτζι), Κεντ (87’ Ζουνγκού), Μορέλος (77’ Ίτεν)

Σέλτικ: Μπάρκας, Μπίτον, Λασάλτ, Φριμπόνγκ, Αγέρ, Κρίστι (73’ Ελχαμέντ), Κ.ΜακΓκρέγκορ (84’ Ρόγκιτς), Τέρνμπουλ (65’ Ελιουνούσι), Σορό (72’ Μπράουν), Γκρίφιθς (65’ Ντάφι), Εντουάρ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X