Ποδαρικό στο 2021 με νίκη κόντρα στον Κολοσσό θέλει η ΑΕΚ (20.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ποδαρικό στο 2021 με νίκη κόντρα στον Κολοσσό θέλει η ΑΕΚ (20.00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Κολοσσό στο πρώτο ματς του 2021

Η ΑΕΚ μπαίνει στη νέα χρονιά και θέλει να το κάνει με το δεξί. Η βασίλισσα υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό του ΟΑΚΑ (20.00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ηττήθηκε από το Λαύριο στο τελευταίο παιχνίδι του 2020 και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε με την ήττα στο κλειστό του Λαυρίου μπήκε τέλος σε ένα εκπληκτικό σερί 22 διαδοχικών νικών. Την ίδια στιγμή τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία την κυπελλούχο Ελλάδας.

Οι Νίκος Ζήσης και Μάρκους Σλότερ έχουν τεθεί νοκ άουτ με προβλήματα τραυματισμών ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματ Λοτζέσκι. Ο “Λότζο” χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ταυτόχρονα στην Ένωση θέλουν να μπουν με καλό ρυθμό και να επιβάλλουν το παιχνίδι τους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, στοιχεία τα οποία επεσήμανε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κολοσσός Ρόδου του Ηλία Καντζούρη έρχεται με… φόρα από τη νίκη δύο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Οι Ροδίτες έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν ανταγωνιστική εικόνα και να παλέψουν για μια ακόμα εκτός έδρας νίκη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X