Σταύρος Καζαντζόγλου: «Τα δύο σημαντικά νέα για την ΑΕΚ το 2021» (VIDEO)

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Τα δύο σημαντικά νέα για την ΑΕΚ το 2021» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο της ημέρας για την ΑΕΚ από τον Σταύρο Καζαντζόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2021 μπήκε και η ΑΕΚ ετοιμάζεται για μία σημαντική χρονιά.

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου στο σημερινό σχόλιο για την ΑΕΚ έστειλε ευχές σε όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, ενώ αναφέρθηκε στα δύο πολύ σημαντικά στοιχεία των ημερών.

Το ένα προφανώς είναι το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο ναι μεν δεν είναι το ματς της χρονιάς, όμως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Το άλλο σημαντικό είναι ότι επιτέλους ξεκίνησε και κινείται η κατάσταση στα μεταγραφικά, όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr δύο περιπτώσεις που εξετάζει η ΑΕΚ είναι ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του διευθυντή του enwsi.gr Σταύρου Καζαντζόγλου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X