Μουρίνιο: «Αντιεπαγγελματική η αναβολή, δεν θα ζητήσω μεταγραφές»

Μουρίνιο: «Αλλη μια εβδομάδα στην κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ξανά την δυσαρέσκειά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ξανά την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο αναβλήθηκε το πρόσφατο ματς της Τότεναμ με την Φούλαμ και τόνισε πως δεν θα ζητήσει μεταγραφές από τη διοίκηση τον Ιανουάριο.

Με το βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media το απόγευμα της Τετάρτης περιμένοντας την ετυμηγορία για την αναβολή της αναμέτρησης με την Φούλαμ λόγω του κορονοϊού, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε ειρωνευτεί για το… κορυφαίο πρωτάθλημα.

«Ήταν αντιεπαγγελματικός ο τρόπος που αποφασίστηκε» ανέφερε το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Λιντς, έχοντας μάθει για τη μη διεξαγωγή του αγώνα στο Craven Cottage 3,5 ώρες πριν από την πρώτη σέντρα.

«Δεν θα ζητήσω μεταγραφές, είναι δύσκολοι καιροί… Δεν νομίζω να προκύψει κάτι τόσο ιδιαίτερο που ν’ ασχοληθούμε» είπε για την πιθανή ενίσχυση του ρόστερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X