Μπρούνο Φερνάντες: Σαρώνει τα βραβεία του μήνα στην Γιουνάιτεντ

Μπρούνο Φερνάντες: Σαρώνει τα βραβεία του μήνα στην Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γι’ ακόμα έναν μήνα, τον Δεκέμβριο, ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλείνοντας το έτος με συνέχιση της σάρωσης των διακρίσεων στο κλαμπ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι πραγματικά ασταμάτητος και μάλιστα, στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια με Λέστερ και Γουλβς είχε γκολ και ασίστ με τις «αλεπούδες» κι έκανε την μπαλιά προς τον Ράσφορντ προτού εκείνος σκοράρει απέναντι στους «λύκους».

Ο Μπρούνο κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου και για τον μήνα Δεκέμβριο συνεχίζοντας και εμπλουτίζοντας την συλλογή του από την ημέρα που έκανε ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα στην Premier League, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με τον Φερνάντες παρόντα, η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόλις τρία από τα 29 ματς πρωταθλήματος και έχει παραμείνει αήττητη στα τελευταία εννέα με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X