Μάντσεστερ Σίτι: Πάει για «μπαμ» με Κέιν!

Μάντσεστερ Σίτι: Πάει για «μπαμ» με Κέιν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέρει πως από την επόμενη σεζόν δεν θα υπάρχει Αγουέρο στη Σίτι κι έτσι φαίνεται έτοιμος να κάνει τεράστια κίνηση για τον Χάρι Κέιν!

Ο Άγγλος στράικερ της Τότεναμ που φέτος μαζί με τον Σον… λύνουν και δένουν για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, φέρεται να είναι ο άνθρωπος με τον οποίο ο Πεπ θέλει να καλύψει το κενό του Αγουέρο στην επίθεση από την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντινός αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών που δεν του επέτρεψαν τις τελευταίες σεζόν να προσφέρει όσο θα ήθελε στη Σίτι και όσο θα το περίμενε και ο Καταλανός κόουτς της ομάδας. Για τον Κέιν θα χρειαστούν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο Γκουαρδιόλα εμφανίζεται διατεθειμένος να ζητήσει από τους Άραβες ιδιοκτήτες για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης των «πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X