Δέος: Ο Μελισσανίδης ετοιμάζει τεράστιο ατσάλινο Δικέφαλο Αετό μπροστά από την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)

Δέος: Ο Μελισσανίδης ετοιμάζει τεράστιο ατσάλινο Δικέφαλο Αετό μπροστά από την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ενας τεράστιος Δικέφαλος Αετός θα κοσμεί την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφά για να μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» και τα έργα προχωρούν με γοργό ρυθμό.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζει όμως και… κάτι ακόμη, καθώς το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα το κοσμεί ένας τεράστιος ατσάλινος Δικέφαλος Αετός, τον οποίο θα τον κατασκευάσει ο γλύπτης που έχει κάνει τον Αετό που υπήρχε στο Groupama Arena της Βουδαπέστης, αλλά και τον ακόμα μεγαλύτερο που έχει κάνει για το Mercedes-Benz Stadium στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Ο ατσάλινος αετός με άνοιγμα φτερών 27 μέτρα που θα τοποθετηθεί στην πλατεία μπροστά από το μεγάλο κτίριο με τα μουσεία και θα αποτελέσει αυτόνομο πόλο έλξης επισκεπτών.

Ο τεράστιος αετός που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης θα κοσμεί το γήπεδο αριστερά στην μικρή πλατεία όπως βλέπουμε το κτίριο μπροστά από τη σκεπαστή.

Σύμφωνα με την «Ώρα» της Πρωτοχρονιάς, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον γλύπτη που προαναφέραμε, ο οποίος είναι Ούγγρος και μένει στις ΗΠΑ, με τον γλύπτη να περιμένει το τελικό σχέδιο.

Να τονίσουμε ξανά πως πρόκειται για Δικέφαλο Αετό, ο οποίος θα γίνει από ανοξείδωτο ατσάλι και όπως είναι κατανοητό θα αποτελέσει από μόνος του πόλος έλξης επισκεπτών απ’ όλων τον κόσμο.

Στη παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πως είναι ο αετός στο Mercedes-Benz Stadium, των ΗΠΑ. 

Δέος: Ο Μελισσανίδης ετοιμάζει τεράστιο ατσάλινο Δικέφαλο Αετό μπροστά από την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)

Σε αυτές τις φωτογραφίες βλέπετε τον αετό από το Groupama Arena της Ουγγαρίας, να υπενθυμίσουμε ότι εκεί είχε παίξει η ΑΕΚ με την Βίντι. 
Δέος: Ο Μελισσανίδης ετοιμάζει τεράστιο ατσάλινο Δικέφαλο Αετό μπροστά από την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)Δέος: Ο Μελισσανίδης ετοιμάζει τεράστιο ατσάλινο Δικέφαλο Αετό μπροστά από την «Αγιά Σοφιά» (ΦΩΤΟ)
Τέλος να τονίσουμε πως η ουσία είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έρθει σε επαφή με τον γλύπτη, αλλά προφανώς ακόμη περιμένουμε τα τελικά σχέδια και την συμφωνία για να προχωρήσει το τρομερό έργο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X