Γι' αυτό αργούν τα δέματα: Ταχυδρόμος είδε έναν σκύλο... με τσεκούρι (ΦΩΤΟ)

Γι' αυτό αργούν τα δέματα: Ταχυδρόμος είδε έναν σκύλο... με τσεκούρι (ΦΩΤΟ)

Βρήκαμε την απάντηση στο ερώτημα σας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απάντηση στο ερώτημα «γιατί αργούν τα δέματα μας» έδωσε ένας Αμερικανός ταχυδρόμος, καθώς είδε έναν τεράστιο σκύλο που κρατούσε στα δόντια του ένα τσεκούρι.

Ένας Αμερικανός ταχυδρόμος ήρθε αντιμέτωπος με ένα θέαμα που του προκάλεσε τρόμο. Ενώ μοίραζε την αλληλογραφία είδε μπροστά του ένα τεράστιο λυκόσκυλο να κρατάει στα δόντια του ένα τσεκούρι.

Ο Τιμ Σμιθ δουλεύει ως ταχυδρόμος στην πόλη Γουίλιαμσμπουργκ στο Κεντάι των ΗΠΑ και με τρόμο του ήρθε στη βάρδια του μούρη με μούρη με δυο σκυλιά, το ένα με ένα τεράστιο τσεκούρι στο στόμα.

«Το είδα σήμερα στη διαδρομή μου για την αλληλογραφία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο ταχυδρόμος σας δεν σας φέρνε τα δέματα και αυτός είναι ένας απ’ αυτούς. Μπορώ να χειριστώ έναν σκύλο, αλλά όχι κι έναν σκύλο με τσεκούρι» σχολιάζει με χιούμορ ο ταχυδρόμος, στην ανάρτησή του.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως όπως ανέφερε ο Σμιθ στα τοπικά ΜΜΕ, ο σκύλος ακόμη κι αν εντοπίστηκε «οπλισμένος» είναι πολύ φιλικός, με τον ταχυδρόμο να τον έχει ξανασυναντήσει και με άλλα κομμάτια ξύλου στο στόμα, λιγότερο επικίνδυνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X