Ολη η ΑΕΚ… enwsi.gr! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

7 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, 7 χρόνια μοναδικές στιγμές για την ΑΕΚ, 7 χρόνια τα ζούμε όλα μαζί μέσα από το enwsi.gr

Το μωρό μεγάλωσε. Εγινε πια επτά ετών.

Η ΑΕΚ μεγάλωσε. Αφησε πίσω τις κακές μέρες. Προχωρά ολοταχώς για τα καλύτερα που είναι μπροστά της. Και εμείς εδώ, μέσα από το enwsi.gr, είμαστε πάντα εκεί, για να σας ενημερώνουμε.

Αθεράπευτα Εγκυρα Κιτρινόμαυρα, όπως λέγαμε από την πρώτη μέρα που βγήκαμε στον αέρα, για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την ΑΕΚ. Επτά χρόνια μαγικά και ανεπανάληπτα, επτά χρόνια enwsi.gr.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν και ο πιο δύσκολος. Οι ζωές όλων άλλαξαν. Οσα θεωρούσαμε δεδομένα, δεν ισχύουν πια στον ίδιο βαθμό. Αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως, οι δυσκολίες σε κάνουν πιο δυνατό.

Το enwsi.gr σε αυτή την δύσκολη συγκυρία πέτυχε να εξελιχθεί σε κομμάτι της καθημερινότητάς. Σε αυτό το χρόνο, καταφέραμε να έρθουμε πιο κοντά σε εσάς, να γίνουμε μια πραγματική Ενωση για τα θέματα της ΑΕΚ.

Η εξέλιξη του enwsi.gr

Βάλαμε πολλά νέα στοιχεία για την ενημέρωση σας. Ξεκινήσαμε με το VIDEO της ημέρας από τους ρεπόρτερ και αρθρογράφους, συνεχίσαμε με τις τηλεοπτικές εκπομπές του ENWSI TV, μοιραστήκαμε το Πρωτοσέλιδο του enwsi.gr, που δίνει το δικό μας στίγμα στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα.

Επειτα, ήρθαν τα ακόμα καλύτερα με τη λειτουργία του AEK Talk. Η άμεση επικοινωνία με εσάς, η δυνατότητα να συζητάμε, να μοιραζόμαστε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, όσα μας κάνουν να χαιρόμαστε και να στεναχωριόμαστε γύρω από την αγαπημένη μας ΑΕΚ.

Καταφέραμε – μέσα από σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ – να γίνουμε κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Είναι εντυπωσιακό, μοναδικό για μία ιστοσελίδα που έχει ως βάση ενημέρωσης μια ομάδα, ότι περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι, επιλέγουν το enwsi.gr για την καθημερινή ενημέρωση τους.

Είναι μεγάλη ευθύνη, αλλά και πολύ τιμητικό, να κάνεις πρωτοποριακά πράγματα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και σε ανεβάζουν ψηλά στην εκτίμησή του κοινού που καταλαβαίνει, ότι εδώ μπορούμε να συζητάμε ελεύθερα για τα πάντα.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας

Εννιά διαφορετικοί αρθρογράφοι, με «βαριές» υπογραφές και διαφορετικά στυλ σας αναδεικνύουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο καθένας, κομμάτια της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας. Αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεχής ενημέρωση, πλούσια θεματολογία από όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό που αποτελεί τη βάση αυτής της σελίδας και φροντίζουν ώστε καθημερινά να έχετε σφαιρική ενημέρωση και ολοκλήρωση εικόνα για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός ΑΕΚ.

Να ξέρετε, πως όλα αυτά είναι μόνο η αρχή όσων θα ακολουθήσουν. Πολύ σύντομα, μέσα στον Ιανουάριο του 2021, θα είναι έτοιμο το application του enwsi.gr ένα ακόμα βήμα που θα σας κάνει ακόμα πιο εύχρηστο το site που αγαπάτε και μας το δείχνετε με κάθε τρόπο.

Η χρονιά αυτή ξεκινά πολλές και σημαντικές κινήσεις, που θα σας κάνουν να ψάχνετε περισσότερο χρόνο για να μπείτε στη συντροφιά μας και να προχωρήσουμε ενωμένοι για τα καλύτερα που είναι μπροστά μας. Οπως έλεγε κάποτε και το μυθικό μήνυμα: «μείνετε ενωμένοι αδέρφια μας Eνωσίτες και όλα θα γίνουν όπως θέλουμε».

Kαλή χρονιά και μείνετε κοντά μας!

Από τον Σταύρο

Τον Κώστα

Τον Τάσο

Τον Πάνο

Τον Τάσο

Τον Σταμάτη

Τον Θάνο

Τον Δημήτρη

Τον Βασίλη

Τον Θάνο

Την Γιολάντα

Τον Χρήστο

Τον Γιάννη

Τον Σπύρο…

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X